Húsokhoz kell egy üveg pezsgő Brut címkével

Mindenkinek fontos, hogy szerettei, barátai vagy ismerősei körében eltöltött idő kellemes legyen és mindenki jól érezze magát. Egy-egy családi vagy baráti ünneplés alkalmával, szinte elkerülhetetlen valamilyen alkohol tartalmú ital felbontása és fogyasztása. Egy palack pezsgő Brut jelzéssel ellátva minden ünnepet még fokozottabb hangulatra képes emelni, hiszen ez az ital jellemzően a fennkölt események fontos résztvevője.

Legyen az egy születésnap vagy újévi köszöntő, a pezsgődurranás mindig a nagy esemény fénypontját testesíti meg. A pezsgő Brut változata meghatározza annak aromáját. Aki ismeri ezt az italt, jól tudja, hogy többféle megnevezést használnak a gyártók.

A Doux, Sec vagy Brut megnevezés alapvetően a pezsgő cukortartalmát határozza meg. Ebből a vásárló láthatja, hogy mennyire édes az adott pezsgő. Természetesen a pezsgő Brut jelzése önmagában nem elég a cukorszint meghatározására, meg is kell azt kóstolni, mivel csak ezután válik egyértelművé, hogy az adott íz-világ megfelel vagy nem a fogyasztónak.