Üzleti mobilnet vállalkozásoknak: a mobilitás jegyében

A cégek számára az internet megléte rendkívül fontos, ráadásul a mai rohanó világban előnyt élvez a mobilitás is. Ezt az Invitel is nagyon jól tudja, éppen ezért üzleti mobilnet vállalkozásoknak szolgáltatásával igyekszik a cégvezetők és alkalmazottaik dolgát megkönnyíteni.

Üzleti mobilnet vállalkozásoknak

Üzleti mobilnet vállalkozásoknak

Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően ugyanis, a vállalatok jóval hatékonyabban tudják végezni napi teendőiket, ráadásul a költségeken is faraghatnak valamennyit. Az üzleti mobilnet vállalkozásoknak segítségével, a cég munkatársai elérhetik a céges weblapot illetve e-mail-eket, okostelefon vagy tablet segítségével. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy bárhol, bármikor megtehetik, hiszen a mobilnet nem helyhez kötött szolgáltatás.

Az opció mellé ráadásul jár egy fix IP cím, ami kétféle konstrukcióban áll a cégek részére: az egyik az USB modem a benne foglalt SIM kártyával, míg a másik csak a SIM kártya. Az üzleti mobilnet vállalkozásoknak rendkívül jó megoldás, főleg abban az esetben, ha a cég munkatársainak sokat kell utazni, hiszen így helytől függetlenül bárhol, bármikor intézhetik céges teendőiket.